«Чорна пантера 2»: якого важливого персонажа представила сцена після титрів

17 листопада 2022,  18:27 | Новини фільмів

В прокат вийшов супергеройський екшен від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», і в його кінці є всього одна сцена після титрів. Проте вона має дуже важливе значення для майбутнього Ваканди та MCU.

Обережно, далі присутні СПОЙЛЕРИ про події другої «Чорної пантери».

Після перемоги над лиходієм Намором (Теноч Уерта) та встановлення тимчасового перемир'я з його підводним королівством Талокан Шурі (Летішіа Райт) нарешті змогла знайти душевний спокій та вирушила на Гаїті в гості до Накії (Люпіта Ніонго), щоб спалити свій траурний одяг та почати наступний етап свого життя.

Шурі виконала цей ритуал наодинці, а тоді до неї на березі океану приєдналася Накія, яка представила їй свого сина, батьком якого був Т'Чалла (Чедвік Боузман). Накія розповіла, що вони з Т'Чаллою вирішили, що йому краще рости подалі від трону, проте королева Рамонда (Анджела Бассетт) знала про існування онука.

Сина Накії та Т'Чалли звуть Туссен, адже вони тримають його королівське походження у таємниці, але тоді хлопчик розкриває, що його вакандійське ім'я — Т'Чалла. Так що в майбутньому, коли цей хлопчик виросте, він може стати новим королем Ваканди та новою Чорною пантерою.

Причому в мережі вже ходить теорія про те, що це відбудеться значно раніше, ніж ми думаємо, оскільки в MCU існують подорожі у часі, тобто за кілька років ми можемо познайомитися з дорослим сином Т'Чалли, який, наприклад, прибуде з майбутнього. Але поки що це лише фанатська теорія.

Купуйте квитки на фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди» на нашому сайті.

2766 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: