Вийшов український трейлер стрічки «Після. Довго і щасливо», фінального розділу франшизи про Тессу та Хардіна

28 жовтня 2022,  23:08 | Новини фільмів

Усі історії закінчуються, і пристрасна історія Тесси та Хардіна з романів письменниці Анни Тодд не є виключенням. Дивіться дубльований трейлер романтичного фільму «Після. Довго і щасливо», який покаже, чим завершиться історія кохання цієї пари.

Кохання Тесси та Хардіна — незаперечне, і з кожним новим випробуванням їхній зв'язок ставав все міцнішим, а пристрасть — все сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може заспокоїти своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, чий світ він перевернув з ніг на голову. Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна... може втратити саму себе... Вона хоче жити, а не виживати. А чого хоче він? Чи чекає на їхню казку щасливий фінал, або ж «довго і щасливо» — це не для Тесси та Хардіна?

У ролях Тесса та Хардіна повертаються Джозефіна Ленґфорд та Гіро Файнс-Тіффін, які також отримали по персональному постеру, що знаходяться нижче.

Українські глядачі зможуть побачити мелодраматичний фільм «Після. Довго і щасливо», який зняла режисерка Кастіль Лендон, на великому екрані з 3 листопада.

1399 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: