З'явився трейлер драми «Диво» з Флоренс П'ю, що вийде на Netflix восени

16 жовтня 2022,  15:52 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опубліковала трейлер стрічки «Диво» від режисера Себастьяна Леліо, головну роль в якій виконає зірка минулорічного супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю, яка в майбутньому зіграє у сиквелі «Дюни».

У драматичному трилері «Диво», події якого будуть відбуватися у 1862 році в Ірландії, П'ю втілить медсестру Ліб Райт. Її відправляють у невелике село, де живе одинадцятирічна дівчинка Анна О'Доннелл, яка перестає їсти, але дивом залишається живою та здоровою, щоб Ліб вела за нею спостереження.

Фільм Леліо буде екранізацією однойменного роману відомої письменниці Емми Доног'ю, яка також виступає сценаристкою та продюсеркою цього кінопроєкту. Попередня адаптація книги Доног'ю — стрічка «Кімната» принесла виконавиці головної ролі Брі Ларсон премію «Оскар». Тож у Флоренс є гарні шанси.

Світова прем'єра фільму «Диво» відбулася у вересні в рамках 47-го Міжнародного кінофестивалю в Торонто, після чого його представили на 70-му Міжнародному кінофестивалі у Сан-Себастьяні та на 66-му Лондонському кінофестивалі.

Зарубіжні кіноритики тепло прийняли драматичний трилер Леліо, чий рейтинг на сайті Rotten Tomatoes складає 84%. Особливо вони захоплюються грою Флоренс, називаючи її саму «справжнім дивом».

Онлайн-прем'єра фільму «Диво» відбудеться 16 листопада.

1019 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: