Гаррісон Форд зіграє важливу роль у двох майбутніх блокбастерах від Marvel

16 жовтня 2022,  10:55 | Кастінг

Хан Соло познайомиться з супергероями! Повідомляється, що зірка франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд зіграє у наступних супергеройських екшенах від Marvel Studios «Капітан Америка 4» та «Громовержці».

Кіностудії Disney та Marvel вмовили Форда підписати контракт одразу на два блокбастера, що вийдуть на великі екрани у 2024 році: «Капітан Америка: Новий світовий порядок» та «Громовержці», де він втілить держсекретаря та генерала у відставці Таддеуса «Громовержця» Росса.

Це трохи дивно, адже раніше роль Росса грав Вільям Герт, який помер у березні цього року, проте є невелика імовірність, що цей Росс буде з іншого всесвіту, адже у нас тепер є мультивсесвіт.

В останній раз ми бачили Росса у втіленні Герта у фільмі «Чорна вдова», де він намагався заарештувати Наташу Романову після того, як вона порушила Соковійські угоди і допомогла Стіву Роджерсу та Бакі Барнсу втекти, і тоді Нат натякнула на те, що знає про тяжку хворобу Росса, тож глядачів готували до того, що Росса незабаром не стане, а тепер він повернеться з новим обличчям.

Цікаво, як сценаристи збираються це пояснити. Хоча це точно не найдивніша річ, яку в Marvel придумали за цей тиждень (варто лише згадати фінал серіалу «Жінка-Галк»).

Проте не секрет, що Таддеус Росс зіграє важливу роль у створенні нової супергеройської команди Громовержці, куди також увійдуть Єлена Бєлова та Бакі Барнс. Не дарма в коміксах він має прізвисько Громовержець.

Два роки тому Форд зіграв головну роль в екранізації пригодницького роману Джека Лондона «Поклик пращурів», а в наступному році ми знову побачимо його в кінотеатрах в ролі легендарного Індіани Джонса у поки що безіменній пригоді під кодовою назвою «Індіана Джонс 5».

1137 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: