Тизер першої екранізації українського комікса «Максим Оса та золото Песиголовця»

12 вересня 2022,  18:01 | Оновлення

Вийшов офіційний тизер першої в Україні екранізації коміксу. Кіно, що вже стало легендою, виходить на великі екрани до Дня українського козацтва. Фільм «Максим Оса та золото Песиголовця» режисера Мирослава Латика знятий за мотивами однойменного коміксу Івана Баранька.
Це трилер, щедро приправлений козацькими пригодами, детективними елементами та мотивами дарк фентезі. В кінотеатрах України з 13 жовтня!

1636 рік. Польський король сплачує данину козакам, аби попередити повстання. Золото везуть до шинку Нахмана, де на нього чекає хорунжий Корсунського полку Максим Оса. Та замість загону з 5-ти братчиків до корчми завертає напівживий козак з пустими капшуком. Разом із ним Оса вирушає на пошуки зниклих побратимів і знаходить їхні понівечені тіла в глибині лісу. На місці злочину з’являється каштелян замку, пан Карл Фогель. За підозру у вбивствах та крадіжці панського золота козарлюгу беруть під варту й під тиском тортур намагаються дізнатися правду. Господар пан Йожеф, згадавши легенди про подвиги Максима Оси, виправдовує січовика та доручає розгадати таємницю смерті козаків і віднайти втрачені скарби. Осі доведеться розплутати відьмацьке павутиння та віч-на-віч зустрітися з містичним Песиголовцем. А про долю золота та його власника замовчує навіть писар, який веде цю оповідь…

1077 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: