Деніел Крейг повертається у трейлері детективної стрічки «Ножі наголо 2»

8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Стрічка «Glass Onion: A Knives Out Mystery» («Ножі наголо: Скляна цибуля») покаже другу пригоду розумного й талановитого детектива Бенуа Бланка, в образі якого на екрани повертається знаменитий британський актор Деніел Крейг, який минулого року попрощався з роллю Джеймса Бонда.

Цього разу Бланк відправляється у Грецію, де буде розслідувати нове заплутане вбивство з новою групою підозрюваних. Їх зіграють Кетрін Ган, Едвард Нортон, Дейв Батіста, Кейт Гадсон, Джессіка Генвік, Жанель Моне, Леслі Одом мол. та Медлін Клайн.

На жаль, покат сиквела буде обмежений американськими кінотеатрами, тож ми не зможемо насолодитися новим детективом Джонсона на великому екрани. Проте онлайн-прем'єра фільму «Ножі наголо 2» відбудеться наприкінці цього року, 23 грудня, на стримінговій платформі Netflix.

974 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: