«Джон Уік 4»: новий трейлер екшену з Кіану Рівзом, зірками «Матриці», «Воно» та Поттеріани

12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Стрічка «Джон Уік 4» буде продовженням бойовиків «Джон Уік», «Джон Уік 2» та «Джон Уік 3», які вже стали культовими і повернули Рівзу звання екшен-легенди великого екрану. У четвертому розділі своєї франшизи легендарний кіллер Джон Уік, який все ще намагається вийти на пенсію, нарешті отримає шанс «вийти з гри», але тільки якщо переможе у новому змаганні на виживання, яке влаштовує новий бос секретної організації найманих вбивць у втіленні зірки дилогії «Воно» Білла Скарсгарда.

Також в екшені «Джон Уік 4» повернуться зірка «Матриці» Лоренс Фішберн (Король «Боулер»), Ленс Реддік (Харон) та Ієн МакШейн (Вінстон).

Нових персонажів втілять Донні ЙєнІп Ман», «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», «Мулан»), Хіроюкі СанадаМесники: Завершення», «Мортал Комбат», «Швидкісний поїзд»), Наталія ТенаГаррі Поттер», «Гра престолів», «Мандалорець») та відома японсько-британська співачка Ріна Саваяма.

На великі екрани екшен «Джон Уік 4» вийде 23 березня 2023 року.

1157 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: