Вийшов готичний трейлер серіалу «Пісочний чоловік» від Netflix та Ніла Геймана

4 серпня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 серпня, стримінгова платформа Netflix представить перший сезон одного з найочікуваніших серіалів 2022 року фентезі «Пісочний чоловік», заснованого на казковому світі Ніла Геймана, а поки що дивіться його багатообіцяючий офіційний трейлер.

Серіал «Пісочний чоловік», головну роль у якому виконує актор Том Стеррідж, розповість про те, як, провівши багато років у неволі, Король Снів Морфей вирушає у подорож світами, щоб знайти те, що й нього вкрали, і повернути свою силу.

Компанію Стерріджу в цій захоплюючій пригоді складуть зірка «Доктора Хто» Дженна Коулман (Джоанна Костянтин), зірки фентезі «Гра престолів» Гвендолін Крісті (Люцифер) та Чарльз Денс (Родерік Берджесс), зірка супергеройського екшену «Логан» Бойд Голбрук (Коринтянин), актриса Кірбі Гавелл-Батіст (Смерть), знаменитий британський актор Стівен Фрай (Гілберт) та зірка Поттеріани Девід Тьюліс (Джон Ді/Доктор Доля).

Ви можете побачити більшість цих героїв на новому постері нижче.

Клацайте на постер, щоб перейти до галереї серіалу та побачити персональні постери з ключовими персонажами «Пісочного чоловіка».

1662 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: