ТОП-5 найкращих фільмів з Крісом Гемсвортом (окрім блокбастерів Marvel)

22 липня 2022,  14:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в кінотеатри супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», де Кріс Гемсворт повертається в образі бога грому Тора, ми вирішили згадати п'ятірку найцікавіших фільмів з його участю, які вражають не менше, аніж блокбастери від Marvel Studios з їхніми спецефектами.

У Гемсворта ще не має жодної номінації на премію «Оскар», але він точно її заслужив за своє чудове втілення знаменитого гонщика «Формули-1» Джеймса Ганта в цьому драматичному фільмі Рона Говарда. Його сюжет розповідає про легендарне суперництво англійця Ганта з австрійським гонщиком Нікі Лаудою, якого не менш блискуче зіграв Даніель Брюль, він же Земо в кіновсесвіті Marvel, і це кіно безперечно варте вашої уваги.

Друга спільна кіноробота Гемсворта та Говарда також відрізняється драматизмом і показує епічну подорож китобійного судна, команда якого відважно боролася за виживання в морській стихії. Заради ролі китобоя Овена Чейза Гемсворт дуже схуд, щоб більш реалістично показати людину, яка голодувала в морі, після чого йому довго довелося знову нарощувати м'язи Тора. До речі, разом із ним тут знявся Том Голланд, майбутній Людина-павук.

Цей фільм від режисера Дрю Годдарда та сценариста Джосса Відона за участю Гемсворта обов'язковий для перегляду всім шанувальникам жанру жахи. Він починається як звичайна поїздка друзів у хатину в лісі, як і багато інших горорів, але дуже швидко кидає виклик жанру і не без причини вважається одним із знакових та нестандартних фільмів жахів 21-го століття.

Цей гостросюжетний бойовик із Гемсвортом у ролі відважного спецназівця-найманця Тайлера Рейка абсолютно заслужено вже два роки перебуває у списку найпопулярніших фільмів Netflix. Знятий у найкращих традиціях жанру з видовищними бійками, екшен режисера Сема Гаргрейва, який є постановником трюків у Marvel, показує, що Гемсворт може бути дуже крутим героєм і без суперсил. Вже з нетерпінням чекаємо на його сиквел.

Ще один трилер із загадковим сюжетом, який за участю Гемсворта зняв Дрю Годдард. Тільки замість хатини в лісі герої опиняються в готелі «Ель Рояль», що знаходиться на березі озера Тахо. Це сім незнайомців, кожному з яких є що приховувати, і незабаром події отримують дуже несподіваний поворот...

А який ваш улюблений фільм (або улюблені фільми) за участю Гемсворта, окрім кіновсесвіту Marvel? Пишіть у коментарях.

Квитки на «Тор: Любов і грім» ви знайдете в нашій афіші.

1934 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: