Бенніфер назавжди: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек нарешті одружилися

19 липня 2022,  14:35 | Новини зірок

Вони справді це зробили! Дженніфер Лопес повідомила своїм шанувальникам, що вони з Беном Аффлеком таємно одружилися минулими вихідними під час скромної церемонії в Лас-Вегасі у колі найближчих людей.

Лопес та Аффлек познайомилися у 2001 році на зйомках фільму «Джільї», почали зустрічатися і були заручені до кінця 2002 року, але тоді до весілля справа так і не дійшла, закохані розлучилися, і їхні шляхи на багато років розійшлися, але у травні 2021 вони здивували весь світ тим, що вирішили возз'єднатися. І тепер Лопес та Аффлек офіційно стали чоловіком та дружиною.

Поділившись цією радісною новиною, Лопес назвала своє скромне весілля з Аффлеком «найкращою ніччю у своєму житті»:

Ми зробили це. Кохання прекрасне. Кохання добре. І, виявляється, кохання терпляче. Двадцять років терпляче. Вони мали рацію, коли казали, що «все, що вам потрібно, це кохання». Ми так вдячні за те, що ми маємо всього цього удосталь, нову чудову родину з п'яти чудових дітей і життя, яке ми ще ніколи не очікували з більшим нетерпінням.

Свій лист для шанувальників, де також були присутні фото з весілля, співачка та актриса підписала своїм новим ім'ям, розкривши, що вирішила взяти прізвище чоловіка:

Місіс Дженніфер Лінн Аффлек.

Цікаво, що на початку року Лопес зіграла головну роль у романтичному фільмі з промовистою назвою «Вийду за тебе», так що він виявився пророчим. Тим більше, що на його прем'єру вона прийшла у білій сукні з Аффлеком під ручку.

Вітаємо молодят та бажаємо їм багато щасливих років разом!

1355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: