«Крейвен-мисливець»: хто зіграє у новому супергеройському фільмі від Marvel та Sony

18 липня 2022,  13:56 | Кастінг

Наступного року на екрани кінотеатрів вийде новий спільний кінокомікс від студій Marvel та Sony «Крейвен-мисливець», де головного героя втілить актор Аарон Тейлор-Джонсон. Саме час познайомитися з ключовими членами його акторського складу.

У супергеройському екшені «Крейвен-мисливець», заснованому на коміксах Marvel, Тейлор-Джонсон зіграє роль російського іммігранта Сергія Кравінова, також відомого як Крейвен-мисливець, який збирається довести, що він — найкращий мисливець у світі.

Деталі про сюжет поки тримаються в таємниці, але Тейлор-Джонсон описує свого персонажа як «любителя тварин» та «захисника світу природи».

Для Тейлор-Джонсона це буде вже не перша супергеройська роль — раніше він зіграв П'єтро Максимова/Ртуть, рідного брата Ванди Максимової/Баргяної відьми, в хітовому блокбастері Marvel «Месники: Ера Альтрона».

Головну жіночу роль у майбутньому кінокоміксі виконає зірка мюзиклу «Вестсайдська історія» Аріана ДеБос, яка отримала за нього премію «Оскар». Зараз ви можете побачити її у новому сезоні хітового серіалу «Світ Дикого Заходу».

Героїню ДеБос у супергеройському фільмі «Крейвен-мисливець» звуть Каліпсо. Вона буде жрицею вуду та коханою Крейвена.

Тим часом роль головного лиходія дісталася Крістоферу Ебботту, відомого завдяки серіалам «Грішниця» та «Виверт-22» та трилерам «Пірсинг» та «Поневолені».

Його лиходія звуть Іноземець, і в коміксах Marvel він є найманим вбивцею.

Ще одного лиходія, проте не головного (можливо, це буде права рука Іноземця або ще якийсь другоплановий антагоніст) зіграє актор Алессандро Нівола.

Разом з ними в екшені «Крейвен-мисливець» зніметься Рассел Кроу, який у новому блокбастері Marvel «Тор: Любов і грім» втілює олімпійського бога Зевса, але тут, швидше за все, у нього буде інша роль. Яка саме — поки що секрет. Але ходять чутки, що він втілить батька головного героя.

У режисерському кріслі проєкту знаходиться Джей Сі Чендор, який зняв фільми «Межа ризику», «Не згасне надія», «Найжорстокіший рік» та «Потрійний кордон». За сценарій до стрічки «Межа ризику» він був номінований на «Оскар».

Відомо, що фільм «Крейвен-мисливець» буде частиною супергеройського кіновсесвіту Sony, куди, окрім трилогії про Людину-павука, також входять супергеройські екшени «Веном», «Веном 2: Карнаж» та «Морбіус».

Прем'єра «Крейвена» очікується 13 січня 2023 року.

1940 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: