«Тор: Любов і грім»: ретроспективний трейлер екшену Marvel згадує подорож Тора

16 липня 2022,  21:22 | Новини фільмів

Приготуйте носовички, адже вони точно знадобляться для перегляду нового трейлера супергеройського фільму «Тор: Любов і грім», який згадує найдраматичніші моменти з життя Тора та минулих блокбастерів Marvel за його участю, перераховуючи смерті всіх його близьких.

У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios Бог грому вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр, знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію. Щоб подолати загрозу, Бог грому звертається по допомогу до королеви Валькірії, Корґа та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер.

Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйолніром так само, як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у незабутню космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно.

Також у мережі з'явився ще один офіційний кадр фільму, що дозволяє у деталях розглянути синьо-жовтий костюм Тора, новинку у його супергеройському гардеробі.

У ролі Тора на великі екрани повертається Кріс Гемсворт, який втілює бога грому в блокбастерах Marvel із 2011 року, коли вийшов його перший сольник.

Джейн Фостер, Валькірію та Корґа знову зіграють Наталі Портман, Тесса Томпсон та Тайка Вайтиті. Тайка також є режисером четвертого сольника Тора.

Роль суперлиходія Ґорра виконує Крістіан Бейл.

Також у фільмі з'явиться Зевс у втіленні Рассела Кроу.

На екрани українських кінотеатрів блокбастер «Тор: Любов і грім» увірветься вже наступного тижня, 21 липня. Квитки на сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

1294 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: