«Жінка-Халк»: перший погляд на суперлиходійку Титанію в новому серіалі від Marvel

14 липня 2022,  17:16 | Новини серіалів

Новий кадр супергеройського серіалу від Marvel та Disney «Жінка-Халк», що вийде цього літа, представляє актрису Джамілу Джаміл в образі суперлиходійки Титанії.

У коміксах Титанія дебютувала у липні 1984 року і з того часу стала однією з головних ворогів Жінки-Халк. Цей псевдонім носило дві лиходійки, і передбачається, що в майбутньому серіалі в цьому образі з'явиться Мері Макферран, друга Титанія з коміксів.

Деталі про лиходійку у втіленні Джаміл тримаються в секреті, але відомо, що вона володітиме суперсилою, причому чималою, якщо виступить проти Жінки-Халк.

У всесвіті MCU Халк є одним з найсильніших персонажів, і очікується, що його кузина матиме не меншу силу.

Після того як цей кадр з Титанією навів у соцмережах шурхоту, Джаміл, відома завдяки популярному ситкому «У кращому світі», написала в Twitter:

Боже, це фото... Люди... Я приймаю кожен грам ваших глузувань, але на захист мого чудового перукаря скажу, що це моє волосся після 14-годинного дня трюків у розпал атлантської спеки. Щойно після того, як я висіла головою вниз.

Роль Дженніфер Волтерс, яка стає Жінкою-Халк, виконає зірка серіалу «Темна дитина» Тетяна Маслані. Також у серіалі повернеться Марк Руффало в образі Халка. Ви можете побачити їх разом у трейлері нижче.

Прем'єра серіалу «Жінка-Халк» відбудеться 17 серпня.

1211 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: