Віола Девіс, Лашана Лінч та Джон Бойєга у першому трейлері епіка «The Woman King»

6 липня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс стає жінкою-королем у наповненому екшеному першому трейлері епічного фільму «The Woman King», який зняла режисерка «Безсмертної гвардії» Джина Прінс-Байтвуд. Його прем'єра очікується у вересні.

Картина «The Woman King» («Жінка-король») ґрунтується на реальних подіях, що відбувалися в африканському королівстві Дагомея, і покаже Девіс в образі легендарної африканської воїтельки Наніски, генерала жіночого військового загону «Амазонки», яка разом з іншими жінками-воїнами відважно протистояла ворожим племенам та іноземним загарбникам.

Компанію Девіс у кадрі складають актриси Лашана Лінч та Шила Атім, яких нещодавно можна було побачити в супергеройському фільмі від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» в ролях Марії Рамбо/Капітана Марвел, однієї з Ілюмінатів, та Сари Вульф, однієї з майстрів містичних мистецтв.

Також в епіку Прінс-Байтвуд знялися зірка третьої трилогії «Зоряні війни» Джон Бойєга та зірка хітових фільмів «Після» Хіро Файнс-Тіффін.

Раніше цього року Девіс повернулася в ролі Аманди Воллер у супергеройському серіалі від DC «Миротворець» та виконала роль колишньої першої леді США Мішель Обами у біографічному міні-серіалі від Showtime «Перша леді».

952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: