Вігго Мортенсен, Колін Фаррелл та небезпечна рятувальна місія у трейлері фільму «13 життів», заснованого на реальних подіях

3 липня 2022,  11:08 | Новини фільмів

Платформа Amazon Prime представила перший трейлер пригодницької картини «13 життів» за участю Вігго Мортенсена, Коліна Фаррелла та Джоела Едгертона. Її режисером став легендарний Рон Говард, на рахунку якого є два «Оскари».

Новий фільм Говарда, який зняв відомі стрічки «Ігри розуму», «Аполлон 13» та «Гонка», розповість реальну історію, що вважається однією з найнебезпечніших та наймасштабніших операцій із порятунку. Через сильну зливу 12 дітей та їхній тренер опиняються у пастці в затопленій печері Таїланду. Міжнародні фахівці та добровольці кидають усі сили на операцію з їхнього порятунку.

Одним з авторів сценарію «13 життів» виступив Вільям Ніколсон, номінований на «Оскар» за сценарій до «Гладіатора».

Мортенсен, Фаррелл та Едгертон втілюють тут реальних дайверів-рятувальників Річарда Стентона, Джона Волантена та Річарда Гарріса, які у 2018 році займалися порятунком цих тринадцяти життів, ризикуючи своїми власними життями.

Також у фільмі Говарда знявся Том Бейтман, відомий завдяки хітовим детективам про пригоди Еркюля Пуаро «Вбивство у Східному експресі» та «Смерть на Нілі», знятими режисером Кеннетом Браною.

Спочатку планувалося, що стрічку «13 життів» покажуть у кінотеатрах, але у зв'язку з пандемією, що сильно вплинула на касові збори фільмів, вона, всього за тиждень ексклюзивного прокату в США, вийде онлайн 5 серпня.

1413 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: