У прокат виходить очікуваний байопік «Елвіс» з Остіном Батлером та Томом Генксом

30 червня 2022,  09:40 | Новини фільмів

Головною прем'єрою цього тижня можна без перебільшення назвати музичний фільм «Елвіс» режисера База Лурмана, який розповість історію життя легендарного Елвіса Преслі, короля рок-н-ролу та однієї із найбільш знакових постатей американської музики.

На цей раз Баз Лурман, режисер культових картин «Ромео + Джульєтта», «Мулен Руж!» та «Великий Гетсбі», розповість про музичну легенду Елвіса, який був не лише королем рок-н-ролу, а ще й зіркою великого екрану.

Фільм «Елвіс» покаже його складні стосунки з полковником Томом Паркером, який першим помітив його талант та став його менеджером. Ми побачимо зліт Елвіса на вершину слави та його романтичні стосунки з дружиною Прісціллою Преслі, з якою співак був у шлюбі з 1967-го по 1973-й рік. А фоном для цих подій стануть зміни культурного ландшафту Америки тих років.

Роль Елвіса протягом усього його яскравого життя виконує актор Остін Батлер, який розпочинав свою кар'єру в діснеївських серіалах «Ханна Монтана», «АйКарлі» та «Чарівники з Вейверлі Плейс», а нещодавно зіграв у фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» та картині Джима Джармуша «Мертві не вмирають». Байопік Лурмана може принести йому першу номінацію на «Оскар».

В образі його менеджера полковника Паркера ми побачимо на екрані знаменитого голлівудського актора Тома Генкса, на рахунку якого вже є два «Оскари». Роль Прісцілли грає актриса Олівія ДеДжонг із серіалів «Суспільство» та «Сходи».

Ви можете побачити байопік «Елвіс» на екранах кінотеатрів вже з 30 червня.

1192 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: