«Харлі Квін»: дивіться запальний трейлер 3 сезону хітового мультсеріалу від HBO

29 червня 2022,  12:02 | Новини серіалів

Найгарячіша та найнебезпечніша парочка Ґотема повертається, щоб знову сіяти хаос і завойовувати наші серця, у тизер-трейлері 3-го сезону мультсеріалу для дорослих «Харлі Квін» від стримінгової платформи HBO Max.

У фіналі 2-го сезону «Харлі Квін», який вийшов ще в 2020 році, Айві (Лейк Белл) мала вийти заміж за Кайтмена (Метт Оберг), але в результаті поїхала на захід сонця зі своїм справжнім коханням Харлі (Кейлі Куоко) .

Трейлер нових серій показує, що Харлі та Айві вирішують відсвяткувати свої відносини романтичною поїздкою до Парижа, але не думайте, що ця парочка перетворилася на нудних закоханих. Вони, як і раніше, влаштовуватимуть у Ґотемі переполох.

Наприклад, на двотижневу «річницю» їхніх стосунків Харлі дарує Айві людину в мішку, якою виявляється Аманда Воллер, голова Загону самогубців.

Також вони збираються грабувати банки, цілуватися, визволяти своїх давніх друзів із в'язниці, брати участь у битвах з іншими лиходіями, включаючи Джокера (Алан Тьюдік), і навіть потраплять на дивну оргію. А наприкінці трейлера з'являється сам Джеймс Ганн, режисер «Вартових Галактики» та другого «Загону самогубців». Тож нудьгувати з ними точно не доведеться!

Прем'єра нових серій «Харлі Квін» відбудеться за місяць, 28 липня.

1243 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: