«Світ Юрського періоду 3»: найгарячіша прем'єра тижня з Крісом Преттом і Брайс Даллас Говард

23 червня 2022,  17:34 | Новини фільмів

Цей день настав. Незважаючи на всі перепони, в український прокат виходить очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який обіцяє «епічне завершення епохи Юрського періоду». І, звичайно ж, багато зустрічей зі старими динозаврами та знайомство з новими.

Третій «Світ Юрського періоду» буде продовженням хітових блокбастерів «Світ Юрського періоду» (2015) та «Світ Юрського періоду 2» (2018), що у свою чергу є сиквелами знаменитої франшизи про динозаврів «Парк Юрського періоду», яка стартувала у 1993 році і наступного року відзначить своє 30-річчя.

Сюжет покаже, як колишній морпіх та дресирувальник динозаврів Овен Грейді (Кріс Претт) і колишня адміністраторка парку розваг із динозаврами «Світ Юрського періоду» Клер Дірінг (Брайс Даллас Говард) тепер живуть разом і стали прийомними батьками для дівчинки-тінейджера Мейзі Локвуд (Ізабелла Сермон), з якою вони познайомилися у минулому фільмі.

У другому «Світі Юрського періоду» динозаври вирвалися у великий світ, що стало справжнім випробуванням для всього людства та екосистеми нашої планети. Тепер динозаври живуть та полюють пліч-о-пліч з людьми. Цей тендітний баланс змінить майбутнє й раз і назавжди визначить, чи залишаться люди головними хижаками на планеті, яку вони тепер ділять із найстрашнішими та найнебезпечнішими істотами в історії.

Щоб сага про динозаврів зробила повне коло, цього разу Овен та Клер познайомляться з культовим тріо з «Парку Юрського періоду»: вченими Аланом Грантом (Сем Ніл), Еллі Сеттлер (Лора Дерн) та Іеном Малкольмом (Джефф Голдблюм).

Режисером заключної глави легендарної франшизи, яку створив Стівен Спілберг, виступає Колін Треворроу, який зняв перший «Світ Юрського періоду».

Фінальній частині вже вдалося увійти до ТОП-10 найприбутковіших фільмів першої половини 2022 року та заробити у світовому прокаті майже 640 мільйонів доларів.

Купуйте квитки на фільм «Світ Юрського періоду 3» на нашому сайті, щоб підтримати українську економіку та свій бойовий дух у цей складний час.

Будьте обережні під час походу в кінотеатр, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

1769 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: