Дивіться трейлер другої частини 4-го сезону серіалу «Дивні дива» від Netflix

21 червня 2022,  19:30 | Новини серіалів

Відважні захисники Гокінса готуються до епічної битви з потойбічним монстром у новому трейлері 4-го сезону хітового серіалу Netflix «Дивні дива», присвяченому його двом фінальним серіям. Вони йтимуть 1 годину 25 хвилин та 2 години 30 хвилин відповідно, тобто будуть двома повнометражними фільмами.

Один із творців серіалу Метт Даффер так описав другу частину сезону у коментарі для сайту TVLine:

У ній буде все. Вона буде жахливо емоційною, а також там буде стільки екшену та видовищ, скільки ще не було [у нашому серіалі].

Четвертий сезон розкидав наших героїв по різних місцях: його події розвиваються в Гокінсі, де залишилася основна частина нашої банди, в Каліфорнії, куди Од (Міллі Боббі Браун) переїхала разом з Джойс та Віллом Байєрсами (Вайнона Райдер та Ноа Шнапп), і в Росії, де Гоппер (Девід Гарбор) став в'язнем КДБ.

Наприкінці першої частини Од опинилася в Неваді, де почала працювати з «Татом» (Меттью Модайн), щоб повернути свої суперсили (адже вони їй дуже скоро знадобляться), а Ненсі (Наталія Дайєр) опинилася в полоні у Векни (Джеймі Кемпбелл Бауер) у «Догоридриґом». Але друзі вже готуються повернути її додому.

Останні серії нового сезону «Дивних див» вийдуть 1 липня.

5628 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: