«Король Талси»: перший тизер серіалу про сучасну мафію з Сільвестром Сталлоне

20 червня 2022,  14:45 | Новини серіалів

Голлівудська легенда Сільвестр Сталлоне вирішив знятися в серіалі для стримінгової платформи Paramount+ (так, така теж існує) під назвою «Король Талси», де зірка франшиз «Роккі» та «Рембо» виконає роль мафіозі.

У серіалі від Paramount+ Сталлоне втілить Двайта Манфреді, відомого під прізвисько «Генерал». Він виходить із в'язниці, де провів 25 років, і виявляє, що його бос безцеремонно відправив його у відставку. Щоб не сидіти без діла, Двайт вирішує відкрити магазин у Талсі, штат Оклахома. Розуміючи, що його колишня мафіозна родина наплювала на його інтереси, Двайт повільно збирає нову команду з групи малоймовірних персонажів, що допоможе йому започаткувати нову кримінальну імперію в місці, яке для нього нагадує чужу планету.

Раніше серіал називався «Канзас-Сіті», але, очевидно, його творці вирішили перенести місце дії в місто Талса, і так він став називатися «Король Талси».

Разом зі Сталлоне у серіалі про мафіозі зіграють Гаррет ГедлундТрон: Спадщина», «Сполучені Штати проти Біллі Голідей»), Андреа СеваджВіце-президент», «Мені дуже шкода»), Мартін СтаррКремнієва долина», «Людина-павук: Далеко від дому») і Макс КазеллаДжекі», «МиПрогоріли»).

Минулого року Сталлоне озвучив Короля Акул у супергеройському екшені «Загін самогубців: Місія навиліт», а нещодавно закінчив зйомки у блокбастері «Вартові Галактики 3», де знову втілить капітана Стакара Огорда.

Онлайн-прем'єра «Короля Талси» відбудеться 13 листопада.

5297 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...