Прем'єра тижня: у прокат виходить новий мультфільм від Disney та Pixar «Я – панда»

14 червня 2022,  10:39 | Новини фільмів

Однією з головних кінопрем'єр цього тижня стане нова комедійна анімація «Я – панда» від знаменитих голлівудських кіностудій Disney та Pixar. Ви зможете переглянути її на екранах українських кінотеатрів з 16 червня.

Мультфільм «Я – панда» («Turning Red») розповідає історію про тринадцятирічну дівчинку-підлітка Мей Лі. Щоразу, коли Мей Лі дуже хвилюється (а так буває практично ЗАВЖДИ), вона миттєво перетворюється на гігантську червону панду! Ситуацію ускладнює ще й те, що мати Мей Лі дуже оберігає дівчину і далеко від неї не відходить. А це справжня мука для підлітка.

Голосом мами головної героїні в оригіналі виступає зірка хітових серіалів «Анатомія пристрасті» та «Вбиваючи Єву» Сандра О. Також у озвучуванні нової анімації від Disney та Pixar взяла участь зірка серіалу «Я ніколи не...» Майтреї Рамакрішнан.

«Я – панда» буде повнометражним дебютом режисерки Домі Ші, яка кілька років тому зняла короткометражну анімацію «Бао», що демонструвалася в кінотеатрах перед хітовим мультфільмом «Суперссімейка 2».

Придбати квитки на мультфільм «Я – панда» ви вже можете на нашому сайті. Будьте обережні під час походу в кінотеатр, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

Читайте також: Прем'єри червня: «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», «Топ Ґан: Меверік», «Морбіус» та «Світ Юрського періоду 3».

1720 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: