«Тор: Любов і грім»: перший погляд на Крістіана Бейла у ролі суперлиходія Горра, Вбивці богів

24 травня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Другий трейлер кінокоміксу «Тор: Любов і грім» показав багато захоплюючих моментів, і ви напевно закричали, коли в ньому з'явився головний лиходій нової пригоди Тора суперлиходій Горр, він же Бог-м'ясник, він же Вбивця богів.

Суперлиходій Горр дебютував у коміксах Marvel відносно недавно, у 2013 році, але вже встиг стати одним із найнебезпечніших ворогів бога грому Тора.

Як він сам розкриває у трейлері четвертого сольника Тора у втіленні Кріса Гемсворта, Горр ненавидить богів і хоче їх знищити:

Єдине, про що турбуються боги, — це вони самі. Тому ось вам моя клятва: всі боги помруть.

Так що життя нашого бога-супергероя безперечно в небезпеці, на щастя, у нього є підмога в особі Джейн Фостер (Наталі Портман), яка отримала суперсили і стала Жінкою-Тор, так що тепер теж може стріляти блискавками по поганим хлопцям.

Тайка Вайтіті вирішив зробити Горра схожим на жахливого демона, або живого мерця, який живе в якомусь своєму похмурому чорно-білому світі.

Окрім суперсили у нього на озброєнні є спеціальний меч, що, напевно, здатний убити бога. Натомість у наших супергероїв є Штормбрейкер та Мйольнір. Тож подивимося, хто кого.

Як вам Крістіан Бейл, він же колишній Бетмен, в образі кровожерливого суперлиходія Горра? Діліться своїми враженнями у коментарях.

На великі екрани блокбастер «Тор: Любов і грім» вийде 7 липня.

2253 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: