«Тор: Любов і грім»: нові кадри з Тором, Джейн Фостер/Жінкою-Тор та Валькірією

22 травня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На двох свіжих кадрах супергеройського блокбастера Тайки Вайтіті «Тор: Любов і грім», заснованого на коміксах Marvel, Джейн Фостер знайомиться з Валькірією, а наш «бог стилю» Тор з'являється у ще одному новому костюмі.

Події кінокоміксу «Тор: Любов і грім» розвиватимуться після подій блокбастера «Месники: Завершення», де після перемоги над Таносом Тор (Кріс Гемсворт) зробив Валькірію (Тесса Томпсон) королем Нового Асгарда на Землі та вирушив на пошуки пригод разом зі Стражами Галактики.

Як показав перший трейлер, Тор поверне собі колишню фізичну форму, тому у своєму четвертому сольнику постійно змінюватиме вбрання. Нещодавно новий кадр фільму показав його асгардійський суперкостюм з синьо-золотими деталями та червоним плащем, а тут він бере участь у битві у темних обладунках зі шкіряними вставками та плащем зі світлого хутра, а в руках тримає свій новий молот Штормбрейкер.

Під час цієї сцени він ймовірно і возз'єднається зі своєю давньою коханою Джейн Фостер (Наталі Портман), яка отримає суперздібності, візьме до рук молот Мйольнір і стане Жінкою-Тор.

Тим часом ще один кадр розкриває зустріч Джейн та Валькірії, яка також отримає нову круту броню. Що відбувається в даній сцені, можна тільки здогадуватися, оскільки в трейлері її не було, проте наші супергероїні виглядають в своїх костюмах дуже серйозно та офіційно.

Прем'єра блокбастера «Тор: Любов і грім» очікується 7 липня.

904 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: