У «Докторі Хто» з'явиться нова Роуз

21 травня 2022,  18:12 | Кастінг

До касту культового серіалу «Доктор Хто» приєдналася зірка нового молодіжного серіалу від Netflix «Коли завмирає серце» Ясмін Фінні. І її героїню зватимуть Роуз/Роза.

Фінні вже знімається у майбутніх серіях легендарного науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який наступного року відзначить своє 60-річчя, і для неї ця роль є роллю мрії з самого дитинства, розповідає актриса:

Якби хтось сказав 8-річній Ясмін, що одного разу вона стане частиною цього культового серіалу, я б нізащо не повірила їм і за мільйон років. Цей серіал займає важливе місце в серцях стільках людей, тому те, що сам легендарний Расселл [Т. Девіс] помітив мене як транс-актрису, не тільки зробило мій рік, це зробило моє життя. Не можу дочекатися, щоб почати цю подорож і побачити, як розквітає Роза. Приготуйтеся.

Поки деталі про нову героїню на ім'я Роуз не розголошуються, але очікується, що вона стане супутницею нового Доктора, роль якого після Джоді Віттакер виконає зірка ще одного хітового молодіжного серіалу від Netflix «Сексуальна освіта» Ншуті Гатва.

Раніше супутницю Доктора на ім'я Роуз (Тайлер) грала Біллі Пайпер. Вона подорожувала в ТАРДІС разом із Дев'ятим та Десятим Докторами.

Також нещодавно стало відомо, що в ювілейній серії «Доктора Хто» повернуться актори Девід Теннант та Кетрін Тейт, які грали Десятого Доктора та його відому супутницю Донну Ноубл.

952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: