Дивіться перший трейлер серіалу «Список смертників» із Крісом Преттом

20 травня 2022,  23:01 | Новини серіалів

Зірка хітових франшиз «Вартові Галактики» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт приміряє драматичну роль морпіха в першому офіційному трейлері серіалу «Список смертників», який вийде на платформі Amazon Prime.

Серіал «Список смертників» («The Terminal List») буде драматичним екшен-трилером, заснованим на відомому романі письменника Джека Карра.

Претт грає морпіха Джеймса Ріса, чий взвод потрапив у засідку під час таємної військової місії з високими ставками. Усі загинули, крім нього. Ріс повертається додому до своєї родини, і його мучать суперечливі спогади про ті події та почуття провини. Коли на світло виходять нові докази, пов'язані з цією злощасною місією, Ріс розкриває, що проти нього працюють темні сили, які наражають на небезпеку не тільки його життя, а й життя тих, кого він любить.

Разом із Преттом у цій екранізації роману Карра зіграють відомі актори Тейлор Кітч, Джай Кортні, Констанс Ву, Райлі Кіо, Дж.Д. Пардо, ЛаМоніка Гаррет, Джинн Тріпплхорн та Патрік Шварценеггер.

Одним із режисерів цього серіалу виступає Антуан Фукуа, який працював разом із Преттом над вестерном 2016-го року«Чудова сімка». Минулого року Фукуа представив науково-фантастичний екшен «Нескінченність».

Прем'єра серіалу «Список смертників» відбудеться 1 липня.

Також цього літа Претт повернеться на великі екрани в ролі колишнього морпіха, який став дресирувальником динозаврів, Овена Грейді в очікуваному науково-фантастичному блокбастері «Світ Юрського періоду 3: Домініон».

1084 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: