Відео дня: Том Круз та найкращі моменти світової прем'єри «Топ Ґан: Меверік», що відбулася на справжньому авіаносці

17 травня 2022,  18:51 | Новини фільмів

Том Круз розуміється на ефектних виходах, але на світовій прем'єрі свого нового екшену «Топ Ґан: Меверік» він перевершив самого себе, прибувши на червону доріжку на гелікоптері, чим здивував не лише шанувальників, а й своїх колег.

Проте й гелікоптер був далеко не єдиним сюрпризом вечора. Адже сама червона доріжка була розгорнута не десь поряд з одним із голлівудських кінотеатрів, а на справжнісінькому американському авіаносці USS Midway, якого після списання зі служби було перетворено на корабель-музей, і тепер він стоїть у порту Сан-Дієго.

Компанію Крузу на прем'єрі сиквела культового бойовика про хоробрих військових льотчиків «Кращий стрілець» склали актори Дженніфер Коннеллі, Майлз Теллер, Джон Гемм, Глен Павелл, Моніка Барбаро, Льюїс Пуллман, Башир Салахуддін, Джей Елліс і Грег Тарзан Девіс, режисер Джозеф Косінські та продюсер Джеррі Брукхаймер.

Під час інтерв'ю на червоній доріжці актори із захопленням розповідали про роботу з Крузом, його професіоналізм і прагнення зробити гідний сиквел, який зможе перевершити оригінал (і критики кажуть, що йому це вдалося).

Адже Круз, який також є продюсером даного екшену, вирішив знімати все якнайреалістичніше, не на тлі зеленого екрану з подальшим накладенням спецефектів, а за штурвалами справжніх винищувачів. Це справді унікальне кіно про пілотів, яке ще ніколи не знімали.

Так що недаремно режисер Косінські каже, що це кіно потрібно дивитися на найбільшому екрані (і трейлер від IMAX це підтверджує).

Українська прем'єра фільму «Топ Ґан: Меверік» очікується 26 травня, але може бути перенесена через війну, що на території України розв'язала росія. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатись, коли екшен Круза вийде у кіно.

1487 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: