Джонні Депп більше не буде грати капітана Джека Спарроу у «Піратах Карибського моря»

25 квітня 2022,  21:45 | Новини зірок

Прощавай, капітане «Чорної перлини»! Актор Джонні Депп підтвердив, що його звільнили з популярної франшизи від Disney «Пірати Карибського моря», і причиною цього стали скандальні звинувачення від його колишньої дружини Ембер Герд.

Програний у 2020 році суд проти Герд коштував Деппу кар'єри. Тоді актор втратив роль темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда у фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», звідки його звільнила студія Warner Bros., а незадовго до цього втратив і культову роль капітана Джека Спарроу в «Піратах Карибського моря».

Про це актор розповів під час нового слухання минулого тижня. Депп подав на Герд до суду на 50 мільйонів доларів, стверджуючи, що її заяви про те, що він її бив, були сфабриковані, і що насправді це вона побила його.

У суді Депп повідомив, що представники Disney звільнили його з фільму «Пірати Карибського моря 6» за кілька днів після того, як Герд опублікувала свою статтю, де звинувачувала його в рукоприкладстві, пише Variety.

Наразі проєкт про піратів перебуває у замороженому стані, адже Депп грав там головну роль, за яку у 2004 році навіть був удостоєний номінації на премію «Оскар», що є надзвичайно рідкісним для кіно такого жанру.

Востаннє Депп приміряв образ легендарного кіногероя у фільмі «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», що вийшов на екрани 2017 року. Що ж, підемо передивлятися попередні пригоди капітана Джека Спарроу, оскільки це закінчення цілої епохи.

1370 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: