«Посередник»: вийшов трейлер нового фільму Хірокадзу Корееди із зіркою «Паразитів»

25 квітня 2022,  12:30 | Новини фільмів

Напередодні прем'єри нової кінострічки японського сценариста та режисера Хірокадзу Корееди «Посередник», яка відбудеться у травні в рамках 75-го Каннського кінофестивалю, у мережі з'явився його перший трейлер із англійськими субтитрами.

Драматичний фільм «Посередник», головну роль у якому виконує зірка оскароносної стрічки «Паразити» Сон Кан Хо, слідуватиме за Сан-єном, який разом зі своїм вірним помічником шукає нових батьків для немовлят, залишених у бебі-боксах, і називає себе посередником доброї волі.

Одного разу їхнє життя перевертається, коли до них звертається одна молода жінка, яка покинула свою дитину, а тепер вирішила її повернути.

«Посередник» буде представлений на Каннському кінофестивалі в рамках конкурсної програми, фільми якої претендують на «Золоту пальмову гілку». Корееда вже отримав цю нагороду у 2018 році за свою драму «Магазинні злодюжки».

Дата української прем'єри фільму «Посередник» поки що не повідомляється. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

740 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: