«Секретне вторгнення»: розкрито акторський склад супергеройського серіалу від Marvel

24 квітня 2022,  12:05 | Кастінг

Не «Місячним лицарем» єдиним. Цього року стримінгова платформа Disney+ порадує нас ще одним супергеройським серіалом «Секретне вторгнення», який розповість про пригоди відважного Ніка Ф'юрі та його друзів.

Кіноадаптація коміксів Marvel «Секретне вторгнення» («Secret Invasion») розповість про те, як Нік Ф'юрі та Талос знову об'єднають свої сили, щоб зупинити скруллів, які проникли у вищі ешелони кіновсесвіту Marvel.

У ролі колишнього директора Щ.И.Т.а Ніка Ф'юрі на екрани повернеться легендарний Семюел Л. Джексон. Компанію йому скласть агентка Марія Гілл у втіленні Кобі Смолдерс, а Талоса знову зіграє Бен Мендельсон.

Також у подіях серіалу візьмуть участь агент ЦРУ Еверетт Росс, роль якого у кіновсесвіті Marvel виконує Мартін Фріман, та Джеймс «Роді» Роудс/Бойова машина, він же найкращий друг Тоні Старка, у втіленні Дона Чідла.

Нових героїнь MCU у «Секретному вторгненні» зіграють зірка культового серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк та зірка хітового серіалу «Корона» й лауреатка премії «Оскар» Олівія Колман.

Їхні персонажі поки що тримаються в секреті, щоб зберегти інтригу, але ви вже можете побачити Кларк у її загадковому образі від Marvel на фото зі зйомок нижче.

Ще трьох засекречених героїв у серіалі втілять актори Крістофер МакДональдМи можемо стати героями», «Підпільна імперія»), Кармен ЕджогоФантастичні звірі і де їх шукати», «Чужий: Заповіт») та Кінгслі Бен-АдірМеломанка», «Одна ніч у Маямі»).

Очікується, що Бен-Адір буде головним лиходієм у цій історії.

Точної дати прем'єри серіал «Секретне вторгнення» поки не має, але передбачається, що вона відбудеться на платформі Disney+ наприкінці 2022 року.

1003 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: