Дивіться трейлер міні-серіалу «Ґазліт» з Джулією Робертс та Шоном Пенном

23 квітня 2022,  17:15 | Новини серіалів

У неділю, 24 квітня, на американському телеканалі Starz відбудеться прем'єра першої серії політичного трилера «Ґазліт», головні ролі в якому виконають лауреати премії «Оскар» Джулія Робертс та Шон Пенн. Саме час дізнатися про нього більше.

«Ґазліт» буде сучасним поглядом на Вотергейтський скандал, який зосереджується на нерозказаних історіях і забутих персонажах скандалу — від безладних і опортуністичних підлеглих Ніксона до божевільних фанатиків, які допомагають і сприяють їхнім злочинам, та трагічних викривачів, які врешті-решт призведуть до краху всього цього гнилого підприємства.

В центрі сюжету — Марта Мітчелл (Джулія Робертс), велика особистість зі ще більшим ротом. Марта — відома світська левиця з Арканзасу та дружина вірного генерального прокурора Ніксона Джона Мітчелла (Шон Пенн). Незважаючи на свою партійну приналежність, вона була першою людиною, яка публічно забила на сполох про причетність Ніксона до Вотергейта, через що було зруйновано і його президентство, і її особисте життя.

Компанію Робертс і Пенну в серіалі, чиї події розвиватимуться в 1970-х роках, складуть Ден СтівенсКрасуня і чудовисько», «Легіон») та Бетті ГілпінБлиск», «Війна майбутнього»).

Творцем «Ґазліту» виступає Роббі Пікерінг.

722 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: