«Бунтівний Місяць»: перший погляд на новий фантастичний фільм Зака Снайдера

22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Фільм «Бунтівний Місяць» («Rebel Moon») розповість про те, як народ однієї галактики відправляє молоду жінку на пошуки воїнів з інших планет, щоб допомогти їм захиститися від тиранічних армій, що тероризують їхню мирну колонію.

Для свого нового проекту Снайдер зібрав іменитий акторський склад, куди увійшли актори Чарлі Ганнем, Софія Бутелла, Джена Мелоун, Руперт Френд, Міхіл Гейсман, Корі Столл, Кері Елвес та Джимон Гонсу.

І у нас вже є перший погляд на суворого воїна у втіленні актора Джимона Гонсу, відомого завдяки супергеройському блокбастеру «Вартові Галактики». Його героя в «Бунтівному Місяці» звати генерал Тіт (Тітус), як римського імператора.

Цим чорно-білим кадром Снайдер поділився у Twitter у середу, 20 квітня, щоб відзначити перший день зйомок фільму «Бунтівний Місяць».

Разом із портретом героя Гонсу режисер також опублікував дві фотографії, де зображені декорації на знімальному майданчику. Вони зсередини та зовні показують вихід з якогось бункера або зорельоту (поки що залишається лише гадати).

Дата прем'єри науково-фантастичного екшену «Бунтівний Місяць» на стримінговій платформі Netflix не повідомляється, але якщо його зйомки щойно стартували, то прем'єру варто чекати не раніше 2023 року.

2259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: