До касту фільму «Форсаж 10» приєдналася Брі Ларсон, зірка «Капітана Марвел»

10 квітня 2022,  22:05 | Кастінг

Він Дизель запросив знятися в пригодницькому бойовику «Форсаж 10» свою колегу по кіновсесвіту Marvel Брі Ларсон, і вона з радістю погодилася стати частиною його родини відважних гонщиків.

Кілька хвилин тому лауреатка премії «Оскар», відома за роллю супергероїні Капітан Марвел, поділилася в соцмережах дуже милою фотографією з Віном Дизелем з наступною радісною новиною:

Радість навіть близько не передає те, що я зараз відчуваю у зв'язку з приєднанням до родини «Форсажу». Дякую тобі, що привітав мене з такою добротою та радістю, Він Дізель. Не можу дочекатися, коли зможу поділитись з вами чимось більшим (коли мені дозволять).

Про сюжет ювілейного фільму мегапопулярної та мегаприбуткової франшизи про гонщиків, які частенько рятують світ, відомо мало. У ньому продовжиться протистояння Домініка Торетто та його родини з підступною лиходійкою Сайфер, роль якої виконує Шарліз Терон.

Прем'єра екшену «Форсаж 10» очікується у 2023 році.

Також в 2023 році Ларсон повернеться на великі екрани в образі Керол Денверс/Капітана Марвел в супергеройському блокбастері «Капітан Марвел 2».

912 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: