«Відьмак»: стартували зйомки 3 сезону, розкрито його офіційний синопсис

5 квітня 2022,  18:44 | Новини серіалів

Наша відважна трійця знову разом! Стримінгова платформа Netflix повідомила початок зйомок 3 сезону свого хітового фентезі «Відьмак», поділившись першою фотографією з його головним тріо.

Генрі Кавілл (Ґеральт), Фрейя Аллан (Цірі) та Аня Чалотра (Йеннефер) знову вирушили на небезпечний Континент із творів Анджея Сапковського, де на їхніх героїв чекають нові пригоди, випробування та битви з монстрами.

Ви можете побачити їх зі спини у своїх костюмах на першій фотографії зі зйомок 3 сезону серіалу «Відьмак», яку платформа Netflix опублікувала у соцмережах 4 квітня з наступним підписом:

Наша родина знов возз'єдналася. Стартували зйомки 3 сезону «Відьмака».

Разом з цим було розкрито офіційний синопсис майбутніх серій:

Поки монархи, маги та звірі Континенту змагаються, щоб захопити її, Ґеральт ховає Ціріллу з Цинтри і налаштований захистити свою щойно возз’єднану сім’ю від тих, хто загрожує її знищити. Йеннефер, якій довірили магічне навчання Цірі, приводить її до захищеної фортеці Аретуза, де вона сподівається дізнатися більше про загадкові сили дівчини; натомість вони виявляють, що потрапили на поле битви політичної корупції, темної магії та зради. Наші герої повинні дати відсіч й поставити на карту усе — або ризикують назавжди втратити одне одного.

Дата прем'єри 3 сезону «Відьмака» поки що не повідомляється. Швидше за все, вона відбудеться у 2023 році, можливо, наприкінці року. Тим часом цього року на Netflix вийде його спін-офф «Відьмак: Походження».

969 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: