Дивіться трейлер бойовика «Bullet Train» із Бредом Піттом у головній ролі

1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

У новому екшені від режисера блокбастерів «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» Девіда Літча, заснованого на романі японського письменника Котаро Ісаки, Пітт зіграє одного з п'яти найманих убивць, які сідають в один швидкісний поїзд і розуміють, що їхні завдання мають дещо спільне.

Також у фільмі знялася лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок, якій належить той загадковий голос, що у трейлері віддає накази герою Бреда Пітта.

Компанію їм складуть Аарон Тейлор-ДжонсонМесники: Ера Альтрона»), Зазі БітцДедпул 2»), Джої КінгБудка поцілунків»), Логан ЛерманЛють»), Хіроюкі СанадаМортал Комбат»), Майкл ШеннонНожі наголо») та Браян Тайрі ГенріВічні»).

Нижче ви можете побачити тизер-постер екшену «Bullet Train», на якому у формі провідниці цього швидкісного поїзда позує зірка серіалу «Хлопаки» та супергеройського фільму «Загін самогубців» Карен Фукухара.

1584 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: