«Оскар»: Джессіка Честейн стала Найкращою актрисою на 94-й церемонії нагородження

28 березня 2022,  20:11 | Нагороди та премії

Найкращою актрисою 2021 року на минулій церемонії нагородження премії «Оскар» стала Джессіка Честейн, отримавши найпрестижнішу кінонагороду за своє перевтілення в байопіку «Очі Теммі Фей».

У стрічці «Очі Теммі Фей», де Честейн загримували до невпізнання, актриса втілила скандальну американську телеєвангелістку Теммі Фей Беккер, яка разом зі своїм чоловіком Джимом Беккером вела популярну християнську телепередачу. Але незабаром їхня телеімперія почала руйнуватися через фінансові махінації та секс-скандали.

Для Честейн, як і для Вілла Сміта, який на 94-й церемонії став Найкращим актором, щасливою виявилася саме третя номінація. Раніше актрису номінували на «Оскар» за роль другого плану у знаменитій драмі «Прислуга» та за головну роль у шпигунському байопіку «Ціль номер один».

Компанію Честейн у цій номінації склали видатні актриси Олівія КолманНезнайома дочка»), Пенелопа КрусПаралельні матері»), Ніколь КідманБути Рікардо») та Крістен СтюартСпенсер»).

Нагороду Честейн отримала з рук Ентоні Гопкінса, який минулого року виграв «Оскар» за головну чоловічу роль у фільмі «Батько».

Також читайте: Переможці премії «Оскар 2022» (повний список).

1120 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: