Зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс влаштувала благодійний концерт на користь України

22 березня 2022,  22:41 | Новини зірок

Британська акторка Мейсі Вільямс, яка стала відомою на весь світ завдяки ролі відважної Арії Старк у хітовому фентезі "Гра престолів", вирішила допомогти українцям у ці важкі часи, влаштувавши разом з колегами у Лондоні благодійний концерт.

Вільямс разом з іншими знаменитостями, організувала 22 березня концерт під назвою "Слава Україні", який відбувся у лондонському концертному залі Royal Festival Hall. Благодійний концерт описують як "вечір музики та поезії, представлених з солідарністю з народом України".

Зірка "Гри престолів" написала в Instagram, що " всі зібрані кошти від концерту будуть передані Комітету з надзвичайних ситуацій (DEC)".

Разом з Вільямс під час цього благодійного вечора виступали зірка Бондіани Бен Вішоу, коллега Вільямс по "Грі престолів" Джонатан Прайс, номінантка на премію "Еммі" Джульєт Стівенсон, оркестр London Contemporary Orchestra та багато інших акторів і музикантів.

Також у концерті взяли участь українські письменники й культурні діячі Андрій Курков і Сергій Жадан та українська актриса Ксенія Ніколаєва.

Раніше Україну під час повномасштабного російського вторгнення підтримали актори "Гри престолів" Емілія Кларк та Кіт Герінґтон, вони ж Дейнеріс Таргарієн та Джон Сноу, організувавши збори коштів для гуманітарної допомоги українцям.

Читайте також: Зірки "Месників" та "Вічних" підтримали українців під час російського вторгнення.

3307 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: