«Дог»: новий тизер-трейлер та кадри комедії з Ченнінгом Татумом

17 лютого 2022,  20:14 | Статті

Раді представити Вашій увазі новий тизер-трейлер комедії «Дог», яка стала режисерським дебютом Ченнінга Татума. Звертаємо Вашу увагу, що фільм вийде у прокат 24 лютого, а не 17-го, як повідомлялося раніше.

Комедія розповідає про красеня-військового Бріггса (Ченнінг Татум), якому доручають перевести через усю Америку Лулу – собаку його бойового товариша. Ця бельгійська вівчарка – ще та “дама з характером”, і щоб завоювати її довіру – Бріггсу доведеться постаратися. Ця парочка приречена на пригоди та відкриття!

Виконавець головної ролі Ченнінг Татум виступив у комедії «Дог» не лише як актор і продюсер, але також вперше став співрежисером картини. Нова комедія стала спільним режисерським дебютом для Татума та його давнього друга та колаборанта – сценариста Ріда Кароліна, який працював раніше разом із Татумом над франшизами «Супер Майк» та «Мачо і ботан». Співавтором Кароліна при написанні сценарію став драматург-початківець Бретт Родрігес, який розпочинав свою кар'єру у Фабриці зірок як особистий асистент Ченнінга Татума.

Для трьох друзів «Дог» став дуже важливим проектом:

Кілька років тому ми втратили нашого спільного друга і влаштували на його честь подорож через усе Західне узбережжя Штатів. Це було не лише жестом пам'яті, де ми могли згадати всі етапи нашої дружби, а й місцем нашого самоочищення, коли ми знову стали сміятися та цінувати життя. Поки ти молодий – іноді ти забуваєш наскільки важливий кожен момент.

розповів про проект Ченнінг Татум виданню “Entertainment Weekly”

Крім подорожі автобіографічним елементом «Дога» стала і кличка собаки "Лулу" – саме так звали домашнього вихованця Татума, якої не стало три роки тому. Але замість створення повністю автобіографічного фільму команда ухвалила інше рішення – замість кінозірки у подорож вирушає військовий. І це також мало особливий сенс для Татума:

Кілька років тому я став частиною чудового документального проекту про тренування та життя армійських собак і ця історія мене по-справжньому зачепила, тим більше що один із моїх кузенів працює із собаками у Нацгвардії США. Тому я зрозумів, як нам зробити наш фільм захоплюючим, по-справжньому цікавим і таким, що відкриває щось нове в сімейних комедіях про дружбу людини та собаки - не робити його про кінозірку!

доповнив актор і режисер в інтерв'ю

Окрім Татума у ​​фільмі також зіграли коміки Білл БеррМандалорец», «Король Стейтен Айленда») та Джейн АдамсАтланта», «Вічне сяйво чистого розуму»), а також зірка «Єллоустоуна» та «Нового світу» К’Оріанка Кілчер.

В українських кінотеатрах прем'єра комедії для всієї родини «Дог» із Ченнінгом Татумом у головній ролі відбудеться 24 лютого.

9186 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: