Голосування за Чілдрен Кінофест в межах Громадського бюджету Києва

28 серпня 2021,  23:43 | Новини фільмів

Чілдрен Кінофест – це міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків, який щороку після шкільного Останнього дзвоника проходить по всій Україні. Місія фестивалю – розвивати в Україні традицію спільних сімейних переглядів кіно та залучати дітей до створення кінофільмів. Усі заходи – безкоштовні. У 2021 році кінопокази відбулися в понад 20 містах, а також онлайн, завдяки чому до перегляду долучилося ще більше дітей та родин. Окрім цього в межах фестивалю традиційно проходить конкурс короткометражних фільмів, створених дітьми: сотні юних режисерів і режисерок надсилають організаторам свої роботи, а переможці отримують призи.

Найбільше локацій фестивалю припадає на столицю – обрати зручний для себе кінотеатр можуть глядачі різних районів великого міста. Також у Києві проходить і урочиста Церемонія відкриття Чілдрен Кінофесту – велике свято як для дітей, так і для батьків.

Щоб мати можливість проводити фестивальні події в столиці в повному обсязі, 9-й Чілдрен Кінофест, який відбудеться 27 травня – 5 червня 2022 року, змагається за підтримку містянами в межах Громадського бюджету Києва.

Підтримайте проєкт (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/18/765) Чілдрен Кінофесту шляхом електронного голосування, і в разі здобуття необхідної кількості голосів, він буде реалізований Містом під контролем Команд та громадськості. Прийом голосів триватиме до 15 вересня.

Для того, щоб проголосувати за нього, необхідно:
1) Обрати проєкт Чілдрен Кінофесту на сайті Громадського бюджету
2) Натиснути «ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ, ЩОБ ПРОГОЛОСУВАТИ»
3) Авторизуватися за допомогою Bank ID (будь-якого банку, де ви маєте картку) або цифрового підпису
4) Система повертає вас на сторінку проєкту (якщо система вас повернула на головну сторінку, натисніть «Всі проєкти» і введіть у пошуку «Чілдрен Кінофест»). Тисніть «Проголосувати»!

Голосування безкоштовне.

1160 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: