Зоряний дубляж мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг» а також допрем'єрні покази

4 червня 2021,  16:21 | Новини фільмів

Культова анімаційна історія «Спіріт: Дикий мустанг» від DreamWorks продовжується!

Офіційна прем'єра у всіх кінотеатрах – 10 червня, але вже на цих вихідних – з 5 червня в більшості кінотеатрах стартують допрем'єрні покази, тому у вас є можливість побачити цей мультфільм першими в світі! А нижче пропонуємо почитати враження від процесу озвучення мультфільму:

Смілива та відважна Лакі не уявляє і дня без пригод та понад усе мріє знайти власне місце у світі. Переїхавши в маленьке містечко, вона зустрічає дикого мустанга на ім’я Спіріт і це змінює її життя. На них чекає неймовірна мандрівка, яка подарує їм дивовижні відкриття!

Разом з яскравими героями у фантастичну пригоду вирушає талановитий гуморист та учасник популярного телешоу «Вар’яти» — Володимир Жогло.

Це вперше Володимиру випала нагода спробувати себе у ролі актора дубляжу і з поставленим завдання він впорався блискуче!

«Пам’ятаю, як декілька років тому дивився першу частину цієї культової пригоди і навіть гадки не мав, що згодом отримаю шанс приєднатися до команди дубляжу в продовженні історії, «Спіріт: Дикий мустанг» — мій дебют в анімації. Буду відвертим, коли вперше прийшов на студію дубляжу, надзвичайно хвилювався, оскільки до цього мені ще ніколи не доводилося стояти по ту сторону екрану. Дубляж — задача не з легких і потребує справжньої влучності та чималих зусиль від актора. Проте це неймовірна можливість спробувати сили у новому амплуа, кинути собі виклик та вийти за межі звичного досвіду. Окрім того, було надзвичайно цікаво почути власний голос у новому звучанні.

Мій герой Морж — абсолютний антипод мене: він грізний, суворий і доволі строгий чоловік. Мені ці риси зовсім не властиві, я звик завжди бути на позитиві та в доброму гуморі. Тож під час роботи навіть згадував хлопців-розбишак, які колись смикали мене за вуха, уявляв як би себе поводили вони й намагався перейняти їхній спосіб спілкування, щоб відтворити ці риси в образі Моржа.

Не пропустіть сімейну пригоду «Спіріт: Дикий мустанг» з 10 червня у кінотеатрах!

1920 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: