Як незвичайно провести час у звичних локаціях Києва. Топ найцікавіших місць від Кролика Петрика

1 червня 2021,  14:21 | Статті

Гадаєш, що знаєш кожен куточок столиці, і тебе вже нічим не здивувати? А як щодо прогулянки найкрасивішими локаціями міста разом з улюбленим анімаційним героєм – Кроликом Петриком?

Уже 3 червня він з’явиться на усіх великих екранах у сімейній пригоді «Кролик Петрик: Втеча до міста». А поки у нього було трохи часу, він вирішив прогулятися найвідомішими місця Києва та на власному прикладі показати, як можна провести час у столиці.

Ходімо з ним!

Пейзажна Алея

Одна з найбільш інстаграмних локацій міста, яка з’явилися в Києві у 2009 році. Завдяки різнокольоровій мозаїці, яка прикрашає кожну архітектурну скульптуру, ти наче поринаєш у фантастичний світ від творців «Аліси в Країні Чудес».

Звісно найбільше вражає скульптура кота-сороканіжки, що простягнулася вздовж декількаметрової стіни. А ще сюди можна прийти з друзями або другою половинкою, щоб зустріти світанок або захід сонця, оскільки панорамний вид на Київ тут просто вражає.

Майдан Незалежності

Найтуристичніша локація вразила Кролика Петрика у самісіньке серце. А все тому, що окрім співочих фонтанів, він зустрів там талановитих співочих українців, які радісно підспівували йому під відкритим небом.

Петрик також подарував жителям Києва солоденькі сюрпризи, а ще безліч посмішок та море чудового настрою.

Хрещатик

Справжній must-see та візитна картка столиці, без якої неможливо уявити жоден фотозвіт після прогулянки Києвом.

Тут можна зняти відео з друзями, купити багато кульок і роздати їх перехожим або просто познайомитися з колоритними персонажами. Зрештою, якщо колекціонувати враження – треба прямувати одразу сюди. І Петрику тут, схоже, сподобалося.

Gulliver

Нещодавно ТРЦ Gulliver відкрив власний оглядовий майданчик на найвищому, 34-му, поверсі будівлі, і наш анімаційний герой став чи не найпершим гостем цього місця. Тепер кожен бажаючий може оцінити неймовірні краєвиди міста з висоти пташиного польоту: від Києва-Печерської лаври до собору Софії Київської, від просторих берегів Дніпра до стадіону НСК «Олімпійський». Більше того, тут можна послухати цікаву екскурсію про найвизначніших людей та місця Києва...

Кролик Петрик поставив лайк оглядовому майданчику та іншим туристичним локаціям Києва. А ти?

Публікуй світлини з місць, які потрапили до особистого ТОПу Кролика Петрика, тегай @sonypicturesua та @kyiv.live.tv й отримуй лайки від наймилішого кіно-героя цього сезону.

1464 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: