Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс вакцинувався від COVID-19 і пожартував про 5G

31 березня 2021,  20:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька годин тому голлівудський актор Раян Рейнольдс, відомий завдяки фільмам «Дедпул» та «Тілоохоронець кілера», поділився в соціальних мережах фотографією, яка показує, як проходила його вакцинація від COVID-19.

Опублікувавши в Twitter фотографію, де йому роблять укол вакцини в накачаний лівий біцепс, Рейнольдс не упустив нагоди пожартувати про те, що його чіпували:

Нарешті отримав 5G.

Вакцинація населення від COVID-19 здійснюється в США стрімкими темпами, щоб встигнути створити колективний імунітет та зупинити поширення коронавірусу, який забрав там вже більше 550 000 життів з початку пандемії.

На сьогоднішній день в США повністю вакциновано 53,3 мільйона осіб, тобто 16,2% населення, а 96 мільйонів людей отримали по першій дозі вакцини. І тепер Рейнольдс в їхньому числі, оскільки в житті не є таким безсмертним, як Дедпул.

Зараз актор знімається в науково-фантастичному екшені «The Adam Project», де компанію йому складуть Зої Салдана, Марк Руффало та Дженніфер Гарнер.

У цьому році Рейнольдса можна буде побачити в кінотеатрах в очікуваних фільмах «Персонаж» та «Тілоохоронець дружини кілера», а також він зіграє з Двейном Джонсоном і Галь Гадот в бойовику від Netflix «Червоне повідомлення».

3492 

1 коментар

NGC 2392

1 квітня 2021, 22:45

вау, оце так новина! піду розповім сусідам.

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: