Пірс Броснан стає Доктором Фейтом на магічному фан-арті «Чорного Адама»

30 березня 2021,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одразу після оголошення про те, що Пірс Броснан зіграє в очікуваному блокбастері «Чорний Адам», знаменитий діджитал-художник Bosslogic вирішив порадувати нас дуже реалістичним фан-артом з ним в образі мага Доктора Фейта.

Минулого тижня Двейн Джонсон, він же Чорний Адам, оголосив, що Пірс Броснан приєднався до касту супергеройського екшену «Чорний Адам» в ролі культового і всезнаючого Доктора Фейта, який в коміксах DC є могутнім магом та членом-засновником Суспільства справедливості Америки.

У коміксах Доктор Фейт носить синій костюм із золотим плащем і золотим шоломом, так що фан-арт від Bosslogic показує Броснана і в шоломі, і без нього. Його костюм мага виглядає досить магічно і в той же час сучасно, трохи нагадуючи костюми Доктора Стренджа з фільмів Marvel Studios, але разом з цим костюм Доктора Фейта є досить самобутнім.

Також Bosslogic вирішив змінити обличчя Броснана, зробивши йому світле волосся і світлу бороду з вусами, так що він тут дуже мало нагадує Джеймса Бонда.

Як вам Броснан в образі Доктора Фейта? Чи личить йому такий суперкостюм? Діліться своїми враженнями в коментарях. А ми поки з нетерпінням чекаємо, коли нам розкриють його офіційний костюм.

Зйомки екшену «Чорний Адам» почнуться за декілька тижнів, а на вихідних Джонсон розкрив, що його прем'єра відбудеться в кінотеатрах 28 липня 2022 року.

2105 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: