Мелісса МакКарті та Октавія Спенсер борються з грабіжниками у фрагменті екшену «Сила Грома»

30 березня 2021,  19:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент супергеройської екшен-комедії «Сила Грома» («Thunder Force»), в якому героїні Мелісси МакКарті та Октавії Спенсер демонструють свої суперсили в сутичці з грабіжниками.

Події фільму «Сила Грома» будуть розвиватися у світі, де суперлиходії стали звичайним явищем. Дві подруги дитинства Лідія (Мелісса МакКарті) та Емілі (Октавія Спенсер) возз'єднуються, коли одна з них винаходить суперсироватку, що дає їм можливість захистити рідне місто.

Суперсироватка робить Лідію суперсильною, тоді як Емілі отримує здатність ставати невидимою. І в сцені, яку ви можете подивитися вище, вони вирішують використовувати свої сили на благо, коли стають свідками пограбування магазину. По ним одразу ж починають стріляти, і Лідія вирішує йти напролом, поки Емілі відволікає увагу грабіжників.

Бандитів тут втілюють актор Джейсон Бейтман, який вже грав з МакКарті в комедії «Піймай шахрайку, якщо зможеш», та режисер даної супергеройської історії Бен Фелкоун, який також є чоловіком МакКарті.

Побачити фільм «Сила Грома» на Netflix ви зможете з 9 квітня.

1662 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: