Дивіться новий трейлер фентезі «Тінь і кістка», заснованому на романах Лі Бардуго

30 березня 2021,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Таких, як вона, більше немає. І ніколи не буде. Будьте готові увійти у всесвіт Грішаверс. Стримінгова платформа Netflix вирішила нагадати нам, що до прем'єри очікуваного фентезійного серіалу «Тінь і кістка» залишилося вже менше місяця за допомогою нового видовищного трейлера, наповненого магією.

Екранізація хітових романів письменниці Лі Бардуго відправить нас у чарівне королівство Равка, на батьківщину носіїв древньої магії грішей.

Головною героїнею серіалу виступає авторка карт Аліна Старкова (Джессі Мей Лі), яка відкриває в собі сильні магічні здібності, що можуть допомогти її світу позбутися темряви і монстрів, що в ній живуть. Але щойно стає відомо про силу Аліни, на неї відкривається полювання, адже лиходії пропонують за дівчину щедру винагороду.

Також офіційний трейлер показує більше моментів з Аліною і генералом Кіріганом (Бен Барнс), здатним керувати темрявою. Він говорить нашій героїні:

Єдина річ, що є сильнішою, ніж ти або я, це ми з тобою разом.

Іншими основними героями всесвіту Грішаверс стануть Малін «Мал» Оретцев (Арчі Рено), Джеспер Фейі (Кіт Янг), Інеж Гхафа (Аміта Суман) і Каз Бреккер (Фредді Картер).

Прем'єра 1 сезону серіалу «Тінь і кістка» відбудеться 23 квітня.

1814 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: