У 2 сезоні серіалу «Відьмак» з'являться актори з «Хоббіта» та «Бріджертонів»

29 березня 2021,  18:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix повідомила минулого тижня, що до касту другого сезону фентезі «Відьмак» приєдналося ще 7 акторів, включаючи Грема МакТавіша з трилогії Пітера Джексона «Хоббіт».

Грем МакТавіш, відомий завдяки ролі гнома Дваліна у фільмах «Хоббіт», втілить в нових серіях «Відьмака» Сигізмунда Дійкстру, шефа реданської розвідки, який є одним з ключових політичних гравців у світі Ґеральта.

Аджоа Андох, відома завдяки хітовому серіалу «Бріджертони», зіграє роль Неннеке, головної настоятельки храму Мелітеле в Елландері.

Ще один актор «Бріджертонів» Кріс Фултон втілить чародія-недоучку Рієнса, одного з найближчих адептів та помічників Вільгефорца.

Кевін Дойл з серіалу «Абатство Даунтон» зіграє Ба'ліана, нового персонажа, якого немає у книгах Анджея Сапковського.

Кессі Клер з серіалів «Дивний новий світ» та «Нерегулярні частини» перевтілиться у чарівницю з Реданії Філіппу Ейльгарт.

Саймон Келлоу з'явиться на екранах в образі детектива Кодрінгера, а актриса Ліз Карр виконає роль його бізнес-партнерки Фенн.

В образі Ґеральта з Рівії повернеться Генрі Кавілл, а ролі принцеси Цірі та чарівниці Йеннефер знову зіграють Фрейя Аллан та Аня Чалотра. І, звичайно ж, їхні пригоди не обійдуться без участі талановитого барда Любистка у втіленні Джої Беті та його незрівнянних пісень.

Прем'єра другого сезону «Відьмака» очікується в 2021 році.

1851 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: