Розкрита епічна роль Сільвестра Сталлоне в екшені «Загін самогубців: Місія навиліт»

26 березня 2021,  21:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам не здалося, в супергеройському бойовику «Загін самогубців: Місія навиліт» з'явиться сам Сільвестр Сталлоне, причому його персонаж вас вже напевно підкорив, якщо ви дивилися перший трейлер, що підірвав Інтернет сьогодні. Так, це він втілює Кінга Шарка або Короля Акул.

Роль Сталлоне в сиквелі «Загону самогубців» розкрив режисер Джеймс Ганн, поділившись в Twitter персональним постером з Кінгом Шарком:

Якщо вам цікаво, хто ця акула... @TheSlyStallone, Король Акул. #TheSuicideSquad

Кінг Шарк/Король Акул є металюдиною, яка володіє акулячою зовнішністю, включаючи масивну акулячу голову з декількома рядами дуже гострих зубів, величезною силою та фізичними характеристиками акули.

Трейлер обіцяє, що з цим напівлюдиною/напівакулою буде пов'язано дуже багато смішних і кривавих моментів, оскільки, схоже, що він завжди голодний і готовий їсти все та всіх, хто раптом попадеться йому під руку.

На екрани кінотеатрів екшен «Загін самогубців: Місія навиліт», де також зіграють Марго Роббі, Ідріс Ельба, Джон Сіна, Джай Кортні, Юель Кіннаман, Пітер Капальді та Віола Девіс, увірветься влітку, 5 серпня.

2495 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: