Деніел Редкліфф зніметься з Сандрою Буллок у стрічці «Загублене місто Д»

20 березня 2021,  21:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових фільмів про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф знайшов для себе новий захоплюючий кінопроект. Він зіграє у фільмі «Загублене місто Д» за участю голлівудських акторів Сандри Буллок та Ченнінга Татума.

Редкліфф виконає роль головного лиходія в пригодницькій романтичній комедії з елементами екшену «Загублене місто Д», повідомляє сайт Deadline.

Фільм розповість про письменницю-самітницю (Сандра Буллок), яка була впевнена, що немає нічого гіршого, аніж застрягти в книжковому турі зі своєю моделлю з обкладинки (Ченнінг Татум), поки спроба викрадення не захопить їх обох в нещадну пригоду в джунглях, доводячи, що життя може бути набагато більш дивним та романтичним, аніж будь-який з її художніх творів в м'якій обкладинці.

Режисерами цієї кінострічки стануть Аарон Ні та Адам НіБанда грабіжників»), а її сценарій написала Дена ФоксОдного разу у Вегасі», «Круелла»).

Редкліфф вже грав лиходія у фільмі 2016 року «Ілюзія обману 2», так що це буде не перша його подорож на темну сторону.

В минулому році ви могли побачити його в екшені «Стволи Акімбо» та драмі «Втеча з Преторії», а також в новому сезоні серіалу «Чудотворці».

«Загублене місто Д» зараз знаходиться на стадії підготовки до зйомок, а його прем'єра очікується в 2022 році, якщо пандемія не затримуватиме знімальний процес.

1847 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: