Зірка «Гри престолів» Ліна Гіді зіграє в серіалі від сценариста «Месників»

19 березня 2021,  23:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ліна Гіді, відома завдяки ролі королеви Серсеї в мегапопулярному фентезі «Гра престолів» стане головною зіркою серіалу «Beacon 23», де її героїня буде подорожувати далекими просторами космосу.

Сайт Deadline повідомляє, що Гіді зіграє головну роль і буде продюсувати серіал «Beacon 23» для компаній Spectrum Originals і AMC Networks.

«Beacon 23» буде психологічним трилером з елементами наукової фантастики, основою якого стане однойменний роман-бестселер письменника Г'ю Гові.

Події серіалу будуть слідувати за двома героями Галаном і Астер, чиї долі переплітаються, коли вони опиняються у пастці на кордоні відомого всесвіту. Гіді зіграє роль Астер, яка таємничим чином знаходить шлях до самотнього хранителя маяка Галана, чий маяк знаходиться в найтемніших куточках космосу. Між двома незнайомцями розгортається напружена битва характерів, коли Галан починає сумніватися, чи є Астер його другом, чи ворогом, оскільки її здатність приховувати свої плани та мотиви може зробити її грізним противником.

Творцем цього психологічного трилера виступає Зак Пенн, сценарист супергеройського блокбастера «Месники», екшену «Люди Ікс 2» та фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися».

Для Гіді це буде перша роль в серіалі після завершення «Гри престолів». Нещодавно її можна було побачити у фільмі «Афера Олівера Твіста», а в майбутньому вона зіграє головну роль в екшені «Пороховий молочний коктейль».

1411 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: