Супергьорл проти Лекса Лютора на кадрах прем'єрної серії фінального сезону «Супергьорл»

19 березня 2021,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри шостого і фінального сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» телеканал The CW вирішив порадувати нас кадрами його дебютної серії, яка була знята ще до пандемії COVID-19.

Перша серія 6 ​​сезону буде називатися «Rebirth» («Відродження»), і її розширений синопсис обіцяє епічні битви з суперлиходіями та самопожертву головної героїні заради порятунку світу:

Коли Брейніак (Джессі Рат) опиняється на волосині від смерті після того, як він намагався зупинити Лекса Лютора (Джон Крайєр), Супергьорл (Мелісса Бенойст) та її команда поспішають йому на допомогу, вступаючи в епічну битву з іншопланетянкою Гамемною (Кара Буоно).

Після перемоги над організацією «Левіафан» Супергьорл звертає свою увагу на Лекса, який використовував платформу Obsidian, щоб промити мозок половині світу і змусити людей його любити та слідувати за ним, навіть якщо він коїть жахливі речі.

Знаючи, яким небезпечним це робить її брата, Лєна (Кеті МакГрат) просить всю команду Алекс (Кайлер Лі), Дж'онна (Девід Гервуд), Сновидицю (Ніколь Мейнс), Келлі (Азі Тесфай) та Брейні про допомогу, але Супергьорл розуміє, що єдиний спосіб зупинити Лекса це пожертвувати собою.

Також на кадрах ви можете побачити Міс Марсіянку (Шерон Ліл) та мати Лекса і Лєни Ліліан Лютор (Бренда Стронг), яка святкує «перемогу» разом з сином. А в кінці ви знайдете офіційний постер 6 сезону.

Прем'єра фінального сезону «Супергьорл» відбудеться 30 березня.

1344 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: