Анімація «Пончари: Глобальне заокруглення» виходить в український прокат 18 березня

17 березня 2021,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 18 березня, на екрани українських кінотеатрів увірветься пригодницько-комедійний мультфільм «Пончари: Глобальне заокруглення» з неймовірно милими головними героями. Так що саме час подивитися його фінальний тизер-трейлер.

Пончари — ну дуже кумедні створіння. Округлі як пончики й пухнасті немов хом'ячки. Але коли двох з них раптом затягує петля часу, з'ясовується, що в майбутньому пончари — музейні експонати поряд з динозаврами. Потрібно терміново змінити хід історії, й для цього вони вирушать у мандрівку всіма епохами. Їм усе в новинку і все цікаво: хоч печерні люди, хоч квадрокоптери... А це значить, що попереду — округляючі пригоди!

Українськими голосами пончар Оп і Еда, які є братом і сестрою, стали популярні актори і телеведучі Олена Кравець та Олександр Педан.

Режисером цього анімаційного блокбастера став номінант на премію «Оскар» Девід СілверманСімпсони у кіно», «Корпорація монстрів»).

Читайте також: Як Олена Кравець та Олександр Педан подарували свої голоси персонажам мультфільму «Пончари: Глобальне заокруглення».

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

907 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: